JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

FKC Touch - Vaš servis ljepote

Dopustite da budemo Vaš servis ljepote i izrazite svoju osobnost kroz njegovanu kosu, lice i tijelo.

U prostranom i atraktivnom okruženju uz opuštajuću atmosferu i vrhunsku uslugu frizersko – kozmetički centar TOUCH prvi put i u Sarajevu, u Shopping centru Alta otvara Vam svoja vrata, uz zdravi pristup njezi i revitalizaciji tijela i duha i uz potpunu rekonstrukciju kose.

Kombinaciju najboljih i najučinkovitijih elemenata, te tehnika koje se koriste diljem svijeta možete osjetiti u tradicionalnim i modernim masažama, te tretmanima lica i tijela.

Frizerski salon je prilagođen za nastavak kraljevskog užitka i odmora, gdje Vam pranje kose postaje poseban ritual na masažnoj stolici, a ne samo obaveza prije šišanja i stiliziranja. U TOUCH-u pranje kose je važan početak bilo koje frizerske usluge, tako da svaki klijent u cijeni feniranja dobije pranje kose s JOICO šamponom koji je izabran po tipu kose i stanju vlasišta svakog klijenta.

Naš slogan je ljepota dostupna svima, a misija radost za svakog klijenta.

Osoblje FKC TOUCH je educirano na prestižnim europskim akademijama da bi bilo spremno usrećiti svoje klijente i ponuditi im vrhunsku uslugu.

Poseban specijalitet je PALANQUIN ROOM, posebna soba u kojoj možete imati individualan tretman i štediti vrijeme, jer možete uporedo raditi i frizerskei kozmetičke usluge. PALANQUIN ROOM je dizajnirana za žene i muškarce koji su u žurbi i žele privatnost prilikom farbanja i kozmetičkih usluga.

Uz sve ove usluge možete se opustiti u našem FASHION BAR-u i na ljetnoj terasi birajući zdrave napitke. Na kraju ukoliko želite sami održavati svoju kosu kod kuće ili tražite pravu kremu za lice, Touch osoblje će Vam analizirati kosu i lice i izabrati Vam proizvode po vašoj potrebi. U ponudi je i širok izbor fenova i pegli koje su dizajnirali stručnjaci iz NASE, tako da su s 50% manje buke i ne oštećuju kosu...

 

shop.touch.ba

Touch Online Shop

Touch @ Facebook         Touch @ Twitter         Muzzy Media

Touch Newsletter

Galerija

Touch galerija

Rezervacije

Sarajevo     033-956-934

Zenica         032-246-615

Umijeće farbanja

Njega tijela

Njega lica