JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

Tretman vlagom na bazi keratina i morskih algi...

Za sve koji imaju izuzetno suhu kosu.


1. Moisture Recovery - Šampon za suhu kosu

Ovaj izuzetni šampon čisti, vlaži i jača kosu uz stvaranje osjećaja mekoće i finoće dlake.


2. Moisture Recovery - Kondicioner za suhu kosu

Iznimno hidratantan balzam vlaži i jača suhu kosu, zbog čega češljanje postaje lakše i ostaje mekan osjećaj kose, koji traje duže.


U trećem koraku biramo masku po tipu kose: Za debelu i grubu dlaku koristimo MR Treatment balm, a za tanku i normalnu kosu koristimo MR Treatment lotion.

 

3. Treatment Balm - Za debelu / grubu dlaku

Vrlo intenzivna hidratantna terapija, koja gladi kosu i čini ju iznimno mekanom i sjajnom. Nanese se na kosu, umasira se na dužinu kose i nakon 5 minuta se ispere.

 

3. Treatment Lotion - Za tanku / normalnu dlaku

Lagani losion, koji pruža hidratantnu terapiju, a poboljšava mekoću, savitljivost i elastičnost kose. Nanese se na kosu, umasira se na dužinu kose i nakon 5 minuta se ispere.


U četvrtom koraku za stajling biramo: Styling Creme ili Leave-In Moisturizer ovisno o tipu kose i frizure, koju pravimo.

 

4. Styling Creme

Ova hidratantna krema za oblikovanje nudi mekano, prirodno učvrščivanje i zaštitu pred toplotnim utjecajima oblikovanja, čime postaje savršena osnova oblikovanja svake frizure.

 

4. Leave-In Moisturizer

Zaštitni sprej, koji se ne ispire, štiti vašu kosu i revitalizira je. Upotrebom ovog proizvoda suha ili gruba kosa će postati mekana, sjajna, te se neće zapetljavati.


5. Style & Finish - JoiShape

Lak za srednje oblikovanje i učvršćivanje i završnu obradu. Daje vam prekrasnu kosu, fleksibilno učvršćivanje i izvanredan sjaj tokom cijelog dana.