JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

Intense Colors

Od sada u frizersko - kozmetičkom centru Touch možete farbati kosu sa JOICO ® Vero K-Pak ® Color Intensity, novom trend kolekcijom intenzivnih farbi - koja daje frizerima moć da stvaraju žive, u trendu, ludo intenzivne nijanse. Ova paleta polu-trajnih farbi se sastoji od 5 nijansi - crvena- žuta, narandžasta, indigo i roza - zajedno s Clear Mixer-om, tako da je moguće stvoriti bilo koju nijansi, sjenu i boju.

Dizajniran kako bi oduševio umjetnika u frizerima , JOICO ® Vero K-Pak ® Color Intensity kolekcija može biti primjenjena ravno iz tube, ili kombiniranau bezbroj opcija. Svaka boja se može koristiti sa ili bez Clear Mixera , za niz intenziteta od ekstreman do umjeren ili manje intenzivan. Idealno primijeniti na već posvjetljenu kosu, rezultati ovih visoko-pigmentiziranih polu-trajnih boja će trajati od tri tjedna do tri mjeseca, ovisno o stanju kose i poroznosti.

I kao i svih , ova trend kolekcija rekonstruira dok boji, zahvaljujući ekskluzivnom Quadramine Complexu iz Joica. Kosa se postaje sjajna, zdrava i lagana za rukovanje.

Sa ovim snažnim pigmentima, profesionalci mogu doslovno miješati bilo koju zamislivu boju

 

shop.touch.ba

Touch Online Shop

Touch @ Facebook         Touch @ Twitter         Muzzy Media

Touch Newsletter

Galerija

Touch galerija

Rezervacije

Sarajevo     033-956-934

Zenica         032-246-615

Umijeće farbanja

Njega tijela

Njega lica