JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

Vero K-Pak Color

Umjetnost boja i najnaprednija znanost spojeni su u kreiranju sustava VERO K PAK COLOR SYSTEM, PRVOG I JEDINOG SUSTAVA, koji rekonstruira kosu za vrijeme farbanja.

 

To je prvi i jedini kolor sustav koji spaja Quadramine Complex i ekskluzivnu tehnologiju K-PAK sa serijom pravih tonova, dajući vrhunske rezultate u blistavim i dugotrajnim bojama i sjajnoj i zdravoj kosi. Dizajniran za prave i ambiciozne koloriste, koji zahtjevaju vrhunske proizvode da bi izveli živahne i moderne boje koje inspiriraju i održavaju kvalitetu kosu naših klijenata.

Ovaj revolucionarni koncept daje nam mogućnost da zadovoljimo potrebe naših klijenata i da im pružimo mogućnost da izraze svoju osobnost kroz zdravu i njegovanu kosu.

U našim frizersko – kozmetičkim centrima TOUCH ... top stilisti i savjetnici salona TOUCH prave najbolji odabir za vašu kosu. Koristimo Joico farbe za kosu i SHISEIDO-ove i.Color farbe za kosu.

VERO K-PAK COLOR - TRAJNA KREM BOJA je jedina boja a kosu, koja rekonstruira kosu još dok se kosa farba. Daje vrhunske rezultate u živahnim i dugotrajnim bojama i vrhunsko zdravlje kose.

 

TRANS CUTICLE DELIVERY SYSTEM™Trans cuticle delivery system™
Moisture Complex isporučuje vlagu i molekule boje duboko unutar kose, dajući konzistentne, lijepe i dugotrajne boje. Quadramine Complex jamči super prodiranje pigmenata boje i proteina keratina. 

 

Nizak sadržaj amonijakaNizak sadržaj amonijaka
Kalibrirani sustav razine amonijaka (1.4 - 1.9 %) omogućava da svaka razina boje za kosu sadrži samo precizni postotak amonijaka koji je potreban. Nizak sadržaj amonijaka znači manju iritaciju vlasišta, reducirani miris i zdrave, živahne boje.

 

Dvobojni sustavDvobojni sustav
Nijanse u paleti Vero K-PAK Color Permanent Creme Color (Trajna krem boja) podudaraju se s nijansama Vero K-PAK Chrome Demi-Permanent Creme Color (chrome polutrajna krem boja) ton-na-ton, pružajući koloristu istinski i svestran dvobojni sustav.

 

Kompaktna paleta bojaKompaktna paleta boja
Nijanse pravih tonova koje se mogu miješati daju koloristu potpunu umjetničku slobodu i mogućnost kreiranja beskrajnih kolor mogućnosti koristeći proizvode iz linije. Jedinstveni kolor servis po osobnim potrebama.

 

Osnovna krema topiva u vodiOsnovna krema topiva u vodi
Vero K-PAK Color Permanent Creme Color (trajna krem boja) ima teksturu čiste kreme, bez voska, koja olakšava miješanje, tako da nije potrebno šamponiranje za uklanjanje boje, dajući živahne dugotrajne boje.