JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

Vero K-Pak Chrome

Vero K-PAK Chrome je krema za kosu bez amonijaka, samo za nanošenje, koja nudi sve rekonstruktivne pogodnosti sustava K-PAK u živahnoj, visokosjajnoj formuli boje koja traje od četiri do osam tjedana. Daje visokosjajnu mješavinu prirodnog izgleda koja postupno blijedi, što ju čini vrhunskim izborom za profesionalno miješanje.

 

Quadramine Complex Quadramine Complex
Rekonstruktivna svojstva K-PAK poboljšavaju čvrstoću, štite i povećavaju strukturni integritet kose.
Bez amonijaka Bez amonijaka
U boji Vero K-PAK Chrome nema amonijaka, što osigurava da neće biti podizanja prirodnog pigmenta ili oštećenja strukture kose, a to znači zdraviju kosu i vrhunski komfor klijenta.
Kiseli PH Kiseli PH
Kiselkasti pH je nježan za kosu i vlasište.
Čista krem osnova Čista krem osnova
Gusta i kremasta osnova omogućava lako miješanje boje Vero K-PAK Chrome i osigurava da ona ostaje tačno tamo gdje ste je stavili, čak i kada se koristi s fenom.
Kompaktna paleta boja Kompaktna paleta boja
Nijanse pravih tonova koje se mogu miješati daju koloristu potpunu umjetničku slobodu i mogućnost kreiranja beskrajnih kolor mogućnosti koristeći proizvode iz linije. Jedinstveni kolor servis po osobnim potrebama.
Bistri sjaj Bistri sjaj
Nepigmentna nijansa koja se može nanositi sama da bi se pojačao sjaj i poboljšalo stanje kose ili koristiti za razređivanje intenziteta formule Vero K-PAK Chrome.
Dvobojni sustav Dvobojni sustav
Nijanse u paleti Vero K-PAK Chrome podudaraju se s nijansama Vero K-PAK Color Permanent Creme Color (trajna krem boja) ton-na-ton, pružajući koloristu istinski svestran dvobojni kolor sustav.