JoicoBain de terreSenscienceJansseni.Color

Touch - Brend Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics

Kombinaciju najboljih i najučinkovitijih elemenata, te tehnika koje se koriste u više od 75 zemalja širom svijeta, možete osjetiti u tradicionalnim i modernim masažama, te tretmanima lica i tijela. Linija proizvoda za njegu lica i tijela koja garantuje vrhunske rezultate bez kontra efekata.

Misija

Tokom proteklih deset godina firma se neprekidno širila. Danas se Janssen Cosmeceutical kozmetički proizvodi mogu naći u 75 zemalja. Zajedno sa našim internacionalnim partnerima uspjeli smo da uspostavimo Janssen Cosmeceutical brend širom svijeta i da ga odomaćimo kao institucionalni brend. Nudimo 115 različitih proizvoda namenjenih krajnjim korisnicima i 135 proizvoda namenjenih profesionalnim kozmetičarima.

Vizija

Janssen Cosmeceutical ispunjava Vaše želje

Inovacije su od velikog značaja u pozicioniranju firme i njenom izdvajanju od konkurencije. Rano prepoznavanje trendova tržišta i držanje jednog koraka prednosti u odnosu na druge veoma su važni. Razvoj Janssen odsjeka je neprekidan. Novi kompleksi, aktivne supstance, tehnike proizvodnje ili analitički rezultati se odmah testiraju i uzimaju u obzir u novom razvoju. Asortiman kozmetičkih proizvoda je vremenom postao veoma raznolik i bogat. Upotreba Janssen asortimana zahteva dobro obrazovanje koje se stalno produbljuje, a klijentima ispunjava sve želje.

Janssen Cosmeceutical se zalaže za kvalitet

2004. kvalitet sistema menadžmenta Janssen-a je potvrđen u skladu sa standardima ISO 9001:2008 u oblasti razvoja, marketinga, prodaje, obrazovanja i logistike. Ovaj certifikat omogućava firmi da ponudi internacionalno prepoznatljiv dokaz svog kvaliteta.

Janssen Cosmeceutical GmbH će postati Janssen Cosmetics GmbH

Od početka 2010. Janssen više ne nosi ime Janssen Cosmeceutical, već Janssen Cosmetics. Ubuduće, tri podbrenda i jedan individualni će postojati pod imenom Janssen Cosmetics. Kozmetički koncept Janssen Cosmeceutical neće biti zanemaren. Poznati isprobani i testirani kozmetički proizvodi će još uvek moći da se nađu kao Janssen Cosmeceutical podbrend. Spa proizvodi pod nazivom Secrets of paradise će biti dio Janssen Spa World podbrenda. Najnoviji podbrend sadrži prirodnu Janssen Organics liniju koja se pojavila u maju 2011. Dr Roland Sacher, kao luksuzni brend, nudi jedinstvenu prodajnu propoziciju i smatra se individualnim brendom. Ovaj novi brend i odgovarajuća struktura asortimana proizvoda će omogućiti brzu orijentaciju širom portfolia Janssen cosmetics proizvoda.

 

Umijeće farbanja

Njega tijela

Njega lica